Watch Intro Video

Hjärtstark - Så fungerar det

Träna bättre sömn, återhämtning, fokus och livsglädje. Ett program där du kombinerar konditionsträning med andningsträning med mätbara HRV verktyg för att hantera stress och skapa bättre återhämtningsförmåga i vardagens utmaningar. Programmet uppdelat i 4 delar. Prova introduktionsdelen gratis!

Innehåll i programmet:

e-kursen Hjärtstark lär du dig hur återhämtning och stresshantering är mätbart och träningsbart i hemmiljön, för att aktivt påverka din energi, återhämtning och sömn. Genom att klicka vidare kan du börja med introduktionen helt gratis.

 • Andningsteknik, vi lär dig hur du får tag i kroppens bromspedal. Du lär dig hitta just din teknik, genom att följa kroppens gensvar via en sensor som visar resultaten i en mobiltelefon app.

 • Tankesätt – Vi lär dig kombinera effektiv och träningsbar andningsteknik med tankesätt som hjälper dig fokusera på rätt saker för att både fungera bra i situationen och öka återhämtningen efteråt.

 • Träningsprogram för att på egen hand använda tankesätt och andningstekniken i vardagen, för att på så sätt gradvis öka din inre styrka att återhämta dig från utmaningar.

 • Digitala hjälpmedel, en sensor som kopplas till en app, hjälper dig se hur väl du bromsar aktiviteten i kroppen när du tränar din andningsteknik. Obs! Kostnad tillkommer vid beställning av sensor.

Välj hur du vill starta:

Gå introduktionen först - eller direkt till träningen?

 • Gratis

  GratisHjärtstark - Behöver du mer lugn & bättre fokus? Starta gratis här!

  Gå introduktionen GRATIS
  Starta Direkt
 • 195,00 kr

  195,00 krHjärtstark del 1 - Träna skapa mer lugn och bättre sömn.

  Börja träna utan digitala hjälpmedel
  Starta direkt
 • 195,00 kr

  195,00 krHjärtstark del 2 - Träna upp din energi och glädje

  Fortsätt träna utan digitala hjälpmedel
  Starta direkt
 • 2 495,00 kr

  2 495,00 krHjärtstark - Hela programmet - Träna hantera stress & skapa bättre återhämtning!

  Digitalt hjälpmedel - HRV biofeedback - Ingår Del 1-4 samt fördjupningar
  Starta direkt

Stresshantering är träningsbart!

Precis som konditionsträning kan du träna kroppen att öka och sänka pulsen för att lära kroppen skapa mer fokus & återhämtning.

Det bästa och viktigaste vi vill lära dig, är att din återhämtningsförmåga är både mätbar och träningsbar. Ett sätt att göra det på är att mäta HRV (Hjärt Rytm Variation). I våra program får du lära dig hur du med hjälp av HRV, finslipar din kontakt med din inre broms, rent fysiskt. Du mäter i realtid hur din fysik svarar på olika andning- & fokuseringsövningar. Du kan även mäta din återhämtning över lång tid via EKG. Vi använder de bästa sensorerna med högst kvalitet.
Starta gratis utbildning

Vi som arbetat fram din e-kurs

Anders, Jenny och Göran är teamet bakom e-kursen Hjärtstark samt HRV Träning.

Genom att sammanföra principer inom modern beteendeterapi med digitala hjälpmedel som HRV-biofeedback, kan dolda funktioner i kroppen göras synliga och på så sätt underlätta för lärandet. Stresshantering och återhämtning är träningsbart - vi lär dig hur.
Kom igång idag!
Teamet bakom Hjärtstark

Just nu är det extra bra att börja

Om du sätter igång direkt, hinner du hitta ny återhämtning och bättre stresshantering under 2020

Starta första övingen direkt!

Frågor & Svar

 • Måste man använda digitala verktyg som HRV-biofeedback för att lära sig om återhämtning?

  Nej, men det underlättar. Framför allt när det kommer till andningsteknik och att lära sig känna igen hur du gör för att skapa tillfällig "inbromsning" i kroppen. Utan sådant hjälpmedel får du helt enkelt gissa och hoppas att det blir rätt.

 • Kan vem som helst gå programmet?

  Ja om du är i övrigt frisk. Programmet vänder sig till vuxna användare. Om du genomgår medicinsk behandling ska du samråda med din läkare innan du börjar träna.

 • Kan man gå programmet även om man har hjärt- kärlsjukdom?

  Sänkt stress påverkar ofta livskvaliteten hos patienter med hjärt-kärlsjukdom positivt. Däremot kan tillfälliga episoder av rubbningar i hjärtrytmen, göra det svårare att läsa av resultaten i appen. Rådgör med din läkare om detta kan program kan passa dig.