Sök

HRV Tränare Steg 1 utbildning – Lär dig HRV MÄTNINGAR


HRV Tränare Steg 1 – DU KAN STARTA MÄTA HRV DIREKT VID ANMÄLAN!

Denna utbildning är första steget för dig som arbetar med att kommunicera, leda och utveckla andra människors mentala/emotionella eller kroppsliga hälsa och för dig som vill lära dig mer om din egen inre balans. Du får lära dig att träna klientens förmåga att skapa balans mellan den sympatiska och parasympatiska delen i det autonoma nervsystem (ANS)  med direkt HRV Biofeedback. Våra utbildningar ger dig en bra teoretisk grund och ett pedagogiskt perspektiv samt kunskap om Biofeedback som verktyg och HRV Träning som metod, vi varvar teori och praktik.

HRV Träning går bra att kombinera med andra friskvårdskoncept som KBT, Psykologi, MediYoga, Mental Träning, Mindfulness, Kraniosakral Osteopati m.fl.  HRV Tränare Steg 1 ger en diplomering, för att bli certifierad HRV-tränare bygger du på med HRV Tränare Steg 2.

DU KAN STARTA ATT MÄTA HRV DIREKT! Så fort vi får din anmälan skickas din HRV biofeedback produkt ut till dig så du kan börja HRV mäta dig själv och din omgivning.
HRV Tränare Steg 1 startar den: 30 aug 2017, kl 09.00 – 12.00
Nästa utbildningsstart den 30 aug och med följande utbildningsdagar, 30/8, 6/9, 13/9, 4/10
Obs! Flera utbildningstillfällen finns

Hur går det egentligen till?

HRV-Träning bygger på ett antal principer där man utgår från hjärt-frekvens-variabilitet (HRV), pulsreaktioner (HR), för att analysera aktiviteten i det autonoma nervsystemet över tid. Heart Rate Variability (HRV) betraktas som en viktig markör för neurala samband mellan hjärnan, kroppen, stress och generell hälsa. Delar av det tar vi upp på webinaret.

HRV-Biofeedback
Med hjälp av en pulsgivare samlar ett program in pulsdata och översätter den till grafisk information om aktivitet och samverkan i parasympatiska- och sympatiska nervsystemet, vilken visas på datorskärm, läsplatta eller mobiltelefon. HRV-biofeedback används för att träna och forma psykofysiologiska svarsmekanismer.

Träna klienten i vardagens utmaningar
Varje individ påverkas av vardagens påfrestningar genom sitt beteende och i miljön där man vistas. För att mäta och beskriva detta krävs enkla och användarvänliga verktyg. Genom att synliggöra information om hur kroppen svarar, blir det lättare för individen att, vid behov, göra val. Val som stödjer ett mer hälsosamt förhållningssätt till stress och andra beteendeförändringar.

Nästa utbildningsstart den 30 aug och med följande utbildningsdagar, 30/8, 6/9, 13/9, 4/10
Sedan följer praktik för diplomering som skall vara genomförd inom 6 månader från kursavslut. Samtliga utbildningstillfällen genomförs på distans via lärarledda webinar. kl.09.00-12.00 (Kursen kan även ses i efterhand via inspelning)

Pris 6995 kr+moms (tillkommer 25% moms)

INGÅR HRV MÄTVERKTYGET SAMT 5 TIM INDIVIDUELL HANDLEDNING
Ingår, 5 tim individuell handledning, 4 x 3 tim utbildning, Biofeedbackverktyget emWave Pro, Manual samt praktisk Support ingår i utbildningen

För mer information och frågor kontakta HRV Träning Sverige:
E-post: info@hrvtraning.se
Tfn: +46(0)21-12 05 73

Boka kurs
Kontakt

Boka kurs

KurstillfällePersonuppgifter

Kontaktuppgifter
Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.