Sök

Kontakt

Nyheter

Universal Heart, ett samarbete från hjärtat

Samstämmighet betyder korrelation, ett exempel på samstämmighet är när musik berör oss. Vi fylls av toner vars frekvenser smälter samman till en harmonisk ordning av ljudvågor. Signalen är ren och stark. Vi uppfattar budskapet i musikstycket som vackert. Tonernas relationer mellan varandra förmedlas i ett mönster genom musikerns känsla och uttryck. Mönstret utvecklar en unik helhet som är större än summan av wholesale nba jerseys de tonerna och orden.

Känslan av att beröras av något stort, viktigt, banbrytande och magnetiskt kom till mig då jag fick frågan om jag ville medverka i Universal Heart tillsammans med Jörgen Tranberg. Jörgens lätta, öppna bemötande, förmåga att dela med sig av styrkor och brister tillsammans med hans erfarenheter, kompetens inom fysiologi och kvantfysik ger mig enorm energi. Under vårt samarbete har jag också lärt känna en otroligt kreativ och spontan Jörgen som hittar både vetenskapliga och tokroliga berättelser för att beskriva sin världsbild. Blandningen av seriösa diskussioner och personliga reflektioner gör honom unik. Prints Likt en musikers förmåga att sätta samman toner har Jörgen skapat detta event där tonerna ersatts med budskap och teorier. Tillsammans med Jörgen börjar vi vid ”A”, tror att vi ska komma till ”B”, men man kommer till ”C” och de olika budskapen hjälper oss se logiken.

Ideén att skapa en eventdag som kunde beröra många samtidigt kändes viktig. Universal Heart skapar en serie av fantastiska eventdagar under 6 månader där deltagarna inspireras på flera sätt till att utveckla inre balans och leva nära sitt hjärta. När jag nu summerar intrycken från den fullsatta första eventdagen, eftersnacket, webinaren och nu snacket inför nästa snart fullsatta eventdag känns detta projekt otroligt inspirerande.

Det cheap nfl jerseys finns en fri och stark utveckling, när många budskap ges utrymme att existera samtidigt, utan krav på att vara lika för att samspela. Likt en finstämd orkester få varje budskap sitt Hacked utrymme och i den gemensamma glädjen av att sjunga samma sång, uppstår samklang naturligt. Samarbete i denna mening maximerar frihet och samhörighet.

Fantastiska deltagare

Jag inspireras av konkreta saker. Konkreta möjligheter. wholesale jerseys China Att visioner och tankar kan få koka ner till något jag kan ta eller se cheap jerseys på. När Jörgen frågade mig om cheap jerseys China vi ville medverka så föddes idén av att låta så många deltagare som möjligt upptäcka sitt hjärta både emotionellt och fysiskt genom HRV Träning.

En intressant reflektion efter den första eventdagen är att gruppens inre balans ligger högre än generellt snitt i samhället vilket gör att vi kan tolka som att de flesta deltagarna regelbundet på något vis skapar inre balans. Det känns fantastiskt inspirerande att genomföra våra medvetande-experiment när deltagarna redan från start har så fin inre kontakt.

Genom små spännande experiment följer jag hur våra hjärtan påverkas i grupp under olika fokuseringsövningar. Experiment som jag hoppas kan hjälpa till att öppna upp för ny forskning och studier inom elektromagnetiskt forskningsområde. Flera mindre studier har visat att hjärtat kan uppfatta små men kraftfulla elektromagnetiska signaler särskilt sådana som skapas under positiva eller negativa känslomässiga tillstånd. Redan på lördagens event i Stockholm kommer jag att leda experiment inom detta område.

Det är så roligt med alla fina meddelanden och intresserade nya vänner som vill lära sig HRV Träna. Både för sin egen skull och många för att kunna hjälpa klienter. Ni är redan många som börjat testa på familjen, klienter, vänner och det är ett nöje att supporta och hjälpa er att komma igång.

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.