Sök

VI INSPIRERAS TILLSAMMANS MED VÅRA HRV PARTNERS

Vi inspireras tillsammans med våra HRV Partners mot vår vision - Hjärta för hjärta balanserar vi Sverige! Att skapa mer av "Mitt bästa tillstånd" på alla olika områden inom Svensk friskvård är vårt uppdrag. Läs mer om våra HRV Partners nedan:

Kontakt

Hjärta för hjärta balanserar vi Sverige!

Vi blir allt flera idag som vill inspirera våra omgivning till ökad balans och livsglädje i vardagens alla utmaningar. Den psykosociala ohälsan med stress som en stor del av problemet sprider allt snabbare ut sig i alla delar och åldrar av samhället. Som HRV Partner skapar du ett team av duktiga HRV Tränare som dagligen utbildar/handleder många individer att lära sig hantera stressen och skapa bättre återhämtning i vardagens utmaningar. Effekten kan tex vara bättre sömn, lugn, blodtryck, återhämtning och livsglädje. Tillsammans stimuleras vi av vår vision – Hjärta för hjärta balansera Sverige!

 

Vill du bli vår nästa HRV PARTNER?

För att möta ohälsan och driva på ökad balans och livsglädje i samhället behöver vi blir flera HRV Partners. Vill du ansöka om HRV Partnerskap. Kontakta oss gärna på info@hrvtraning.se eller 021-120573 så ser vi möjligheterna för just dig att blir vår nästa HRV Partner. Vi ser fram emot din ansökan. /Anders, VD-Grundare HRV Träning Sverige

VÅRA HRV PARTNERS

 

   
Hjärtats ledarskap har ett helhetsperspektiv i förändringsprocesser på organisations- och individ nivå. Utgångspunkten är ett Lean-baserat arbetssätt tillsammans med HRV Träning på individnivå för ledningsgrupp, chefer och medarbetare.
Läs mer:  http://www.hjartatsledarskap.se/ Kontakt: info@hjartatsledarskap.se

 

   
Practor. Practors vision är att göra livet enklare, roligare, rikare och mer lustfyllt för alla kunder, samarbetspartners och medarbetare. Practor anlitas av privatpersoner, ledare, företag, föreningar och organisationer som vill utvecklas och nå önskade resultat. Och det är vår uppgift att hjälpa alla att lyckas. Huvudsaklig verksamhet och mission är att utveckla individer, ledare, team och företag genom föreläsningar, utbildningar, litteratur och coaching med NLP och MENTAL TRÄNING. Läs mer:  http://www.practor.se/ Kontakt: lisa@practor.se

 

   

Excellence Coaching & Consulting. ECC´s vision är att alla människor ska må bättre och på så vis göra världen bättre.

JAG ÄR ÖVERTYGAD – OM DU MÅR BRA SÅ KOMMER DU ATT PRESTERA BÄTTRE. ECC:s huvudsakliga verksamhet är att utveckla individer, ledare, chefer, företag och team till att utveckla sin fulla potential. Det kan vara att göra livet enklare, hitta sina inre styrkor, prestera bättre, öka omsättningen eller finna inre ro. Mental träning, NLP, HRV, coaching och olika kommunikationsmodeller är exklusiva verktyg som vi använder för att hjälpa er. Självklart finns vi till för alla, då vår filosofi är att, bra alltid kan bli bättre, oavsett utgångsläge. ECC har sitt säte i Stockholm, men arbetar över hela Sverige.

Läs mer: http://www.eccbysyren.se Kontakt: bm@eccbysyren.se

 

 

Inför 2 Halvlek. När spelarna har tappat greppet över en fotbollsmatch, lägger tränaren om taktiken inför andra halvlek. På samma sätt behöver det vara i livet. Genom utbildning och egna erfarenheter är jag tränaren som ser vad du behöver förändra för att kunna vända ditt underläge. Ibland börjar tillvaron skava. Jobbet kanske inte känns meningsfullt längre, kroppen kanske värker. Eller så har vi bara en diffus känsla av att något saknas i livet. Vi har tillfälligt tappat kontrollen över livets match. Jag har varit där flera gånger i mitt liv.

Läs mer: http://infor2halvlek.se    Kontakt: eliisa@infor2halvlek.se

 

Newstart. Peter driver sedan 2002 Newstart tillsammans med Charlotte Hågård och är företagets VD. Han arbetar med outplacement och individuell coaching av chefer och medarbetare samt håller utbildningar, seminarier och föreläsningar inom coachande ledarskap och förändringsledning. Han är även affärscoach till ledare i olika företag. Peter har tidigare 20 års erfarenhet av arbete som VD, chef och entreprenör inom IT-branschen, i Sverige och internationellt. Peter var en av grundarna till Microsoft i Sverige 1985. Som tidigare ledare har han genomfört både utvecklings- och avvecklingsprogram i flera länder. Peter är civilekonom från Uppsala Universitet. Han är Certifierad Karriärcoach, Certifierad PCC-Coach genom ICF, ICC coach, NLP Practitioner och Master Practitioner, UL-handledare, Business Model You-handledare samt certifierad i kommunikations/ Extended Disc.

Läs mer: https://www.newstart.se/  Kontakt: peter.cederqvist@newstart.se​​​​​​​​​​​​​​

Övriga HRV samarbeten:

 

         

Mediyoga har utvecklats genom kliniskt och terapeutiskt arbete med människor sedan början av 1997 och är baserad på resultaten av hundratals vetenskapliga studier på olika typer av yoga över hela världen, inklusive ett halvdussin svenska studier. Vi har i dag över 1400 utbildade instruktörer i Sverige och Norge, de flesta inom hälso- och sjukvården. Läs mer här: http://sv.mediyoga.com/

 

  Bildresultat för kroppsterapeuternas yrkesförbund peter   

Kroppsterapeuternas yrkesförbund bildades 2001 och har på några år etablerat sig som det ledande förbundet och företrädaren på marknaden. Sammanslagningen av Svenska Massörers Riksförbund (SMRF) och Svenska Kroppsterapeuters Riksförbund (SKR) blev starten för förbundet som idag har en stor bredd av behandlande terapeuter på friskvårdsmarknaden. LÄS MER HÄR: http://www.kroppsterapeutern

Ladda ner mer info

Effects of brief mindfulness-based cognitive behavioural therapy on health-related quality of life and sense of coherence in atrial fibrillation patients RCT studie med relativt stor testgrupp, där HRV Träning kopplat till livskvalitet hos patienter med förmaksflimmer och deras anhöriga. Vi har fått MYCKET fina resultat. Jenny Nilsson från HRV Träning Sverige har utbildat, handlett och säkerställt att forskningsgruppen (Emma, Dan, Helena och Patric) haft ett enkelt upplägg där vi kombinerat ett KBT-inspirerat utbildningsupplägg med HRV biofeedback. Författarna beskriver HRV Träning som”HeartMath programme” vilket främst syftar till HeartMath som leverantör av HRV-biofeedback som användes i programmet..
Heartratevariability biofeedback: How and why does it work? PaulM.Lehrer Hur och varför fungerar HRV Träning? (PaulM.Lehrer - världsledande HRV biofeedback)
HRV Träning - teoretiskt ramverk HRV Träning syftar till att utveckla klientens/patientens förmåga att hantera stress. HRV Träning ska betraktas som ett pedagogiskt instrument, som under handledning av en utbildad handledare, speglar aktiviteten i ANS (autonoma nervsystem). Andningsövningar som hjälper klienten/patienten att utvecklar sin förmåga till RSA (Respiratory Sinus Arrythmia – andningsrelaterad sinusarrytmi) där andningen effektivt påverkar påslag i ANS önskvärt. HRV Träningen består av andning & fokuseringsövningar tillsammans med HRV biofeedback för att återskapa balans eller önskvärd aktivitet i ANS. HRV-biofeedback används för att framkalla eller forma psykofysiologiska svarsmekanismer för att återskapa balansen i ANS.

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.