Sök

Beställ EKG Analys

Beställ en EKG analys nu. Enkel mätning där vi mäter Hjärt Rytm Variabiliteten under 4 dygn. Tillsammans med våra experter får ni individuell handledning för att skapa bästa resultat för just er.

Ring oss på 021-120573 för kostnadsfri rådgivning.

1. Beställ ekg

Du börjar med att beställa produkten och får den leverad efter 1-2 dagar.

2. Påbörja mätning

Mätperioden är fyra dygn och ska innehålla minst två arbetsdagar och två helgdagar.

3. Returnera mätutrustningen.

Avsluta mätningen. Returnera sedan mätutrustningen.

4.Resultatanalys

Resultaten analyseras av våra experter och ni kommer tillsammans att gå igenom och tolka resultatn.

Välj prisplan

Nedan väljer ni för en eller flera personer.

2 495 :-

  • 4 dygns EKG analys
  • 30 min konsultation
  • 10 % rabatt på nya köp
  • Ring oss för en kostnadsfri rådgivning. 021-120573

Tidigare klienter

– Efter att ha börjat jobba med HRV Träning så har jag lärt mig att fokusera på de saker jag kan påverka. Att jag kan våga gå in i en diskussion eller konflikt för att jag tror på det jag känner och tycker, och att jag gör det för att saker ska bli bättre, att jag gör saker med kärlek och välvilja.

Maria Eriksson

Oavsett om du är elitidrottare, artist, lärare, sjukskriven, ung eller gammal så kan alla hitta ovärderliga verktyg i HRV-träningen. Jag skulle vilja uppmana alla att prova med nyfikenhet. Det är lätt att ha höga förväntningar på saker som vi testar eller tar oss för men om vi kan förmå oss prova nya saker med mer nyfikenhet och öppenhet så blir vi ofta positivt överraskade.

Maria Granberg

Vanligt förekommande frågor och svar

Kroppens autonoma nervsystem(ANS) speglar kroppens GAS o BROMS. Dvs att hjärtat slår fortare och långsammare. Det är sunt och bra för kroppen att hjärtat kan både GASA och BROMSA:) Vi alla behöver kunna öka och sänka farten i vardagen. De allra flesta idag som upplever någon typ av stressymptom som oro, ångest, frustration, ilska i vardagens alla utmaning har skapat dominans av kroppens GAS (sympatiskt system). Dvs. kroppen GASAR även när jag vill vila och återhämta mig. Kroppen går som på högvarv hela tiden och detta sliter på kroppen!! Kroppens BROMS (parasympatiska systemet) får endast lite utrymme och det är mycket svårt att slappna av. Detta gjort att allt flera idag även får fysiska besvär av stressen som tex. sömnproblem, högt blodtryck, panikattacker mm. Allt kan kännas hopplöst och livets alla utmaningar blir för svåra att hantera.

Hjärtat reagerar ständigt på förändrade situationer via det autonoma nervsystemet(ANS) och andra fysiologiska regleringssystem. Hjärtfrekvensvariation (HRV) betyder variationen i tid
mellan på varandra följande hjärtslag och innehåller mycket information om kroppens fysiologiska tillstånd. HRV är nära reglerad av kroppen. I vila och under avkoppling ökar HRV, medan under någon typ av stress, HRV minskar. Många faktorer påverkar HRV, såsom ålder, fysisk kondition, hälsotillstånd och olika stressorer. I allmänhet anses hög HRV vara ett tecken på ett hälsosamt hjärta,
medan låga värden kan indikera inre eller yttre stress eller svag återhämtning.

Vi utvärderar olika stressfaktorer, återhämtningsförmåga, sömnkvalitet och hälso- och fitnesseffekter av fysisk aktivitet. Baserat på resultaten, konkreta åtgärder och rekommendationer ges, och vid behov kan beställaren bli vidarebefordrad för vidare test.

Livsstilsbedömning används för att identifiera och individuellt vidta åtgärder för att rationalisera, effektivare kunden för att förändra livsstilförändringar och minska stress och sjukskötselkostnader.

Ja. Vi börjar alltid med en EKG analys för att ta reda hur hur du som individ återhämtar dig. Därefter kan man utföra ett HRV Träningsprogram för att förbättra sina resultat. Över tid kan ni följa era resultat genom att genomföra nytt EKG test.

Ja. Denna tjänst påverkar inte ditt dina symptom under upptagning och är endast avsedd att kunna mäta ditt aktuella tillstånd. Vanligt dock att individer med stress, sömnproblem, högt blodtryck, panikattacker vill se hur stressreaktionerna ser ut under 4 dygn och därefter skapa handlingsplan för att förbättra sitt tillstånd.

Den enda gången ni bör ta sv EKGn är när ni duschar. Därefter sätter ni på er den igen. EKGn är på under dagen samt natten.

4 dagar. Viktigt att ha med 2 arbetsdagar och 2 lediga dagar. Detta för att kunna se hur stressad kroppen är under arbetstid respektive ledighet.

För fler frågor kan ni alltid kontakta oss på support@hrvtraning.se

 

Ring oss på 021-120573 för kostnadsfri rådgivning.

Tidigare Samarbeten

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.