Sök

På sistone har vi även tränat mycket med mental balans. Detta hjälper oss att kunna fokusera 100% på våran uppgift och för att nå de bästa resultaten
Kontakt

HRV Träning – Skilltwins

För att få ut det bästa av våra prestationer så krävs det inte endast träning med fotbollen.

På sistone har vi även tränat mycket med mental balans. Detta hjälper oss att kunna fokusera 100% på våran uppgift och för att nå de bästa resultaten. Därför använder vi något som kallas för: HRV Träning. Med HRV träning kan du mäta, träna & utveckla ditt mentala fokus så att du kan optimera din koncentration på vad du är bäst på. Detta möjliggör att du kan utveckla din mentala balans. Detta hjälper oss bland annat när vi behöver så mycket fokus som möjligt. Exempelvis när vi lär oss nya skills, när vi förbereder oss inför en stor show, eller bara vill återhämta oss på ett grymt sätt. Syftet med denna form av träning är att utveckla din förmåga att hantera stress. Vi rekommenderar starkt HRV träning – för ditt mentala fokus.

Hantera stress själv

Hantera stress själv

Svenska schacklandslaget HRV Träning under OS

HRV Träning - Skilltwins

Syftet med denna form av träning är att utveckla din förmåga att hantera stress. Vi rekommenderar starkt HRV träning - för ditt mentala fokus.

Våra uppdrag

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.