Sök

ICA Grytan, Västerås

HRV Träning har lärt mig att fokusera på rätt saker
Maria Eriksson på ICA Grytan i Västerås
Kontakt

ICA Grytan, Västerås

Syftet med ICA Grytans HRV-träning var att utbilda medarbetare att hantera vardagens inre stress. Genom HRV Träningsprogram och direkt feedback på resultat så upplever många förbättrad sömn, lugn, prestation och återhämtningsförmåga.

­– Innan jag började jobba med HRV Träning var jag en person som kunde ha svårt att få saker gjorda, vågade aldrig gå in i en konflikt eller ens diskussion, berättar Maria Eriksson. Jag trodde inte på mig själv som ledare eller chef. Trots att jag älskade att ha ansvar och ville ta ansvar så trodde jag inte att gjorde ett bra jobb.

– Efter att ha börjat jobba med HRV Träning så har jag lärt mig att fokusera på de saker jag kan påverka. Att jag kan våga gå in i en diskussion eller konflikt för att jag tror på det jag känner och tycker, och att jag gör det för att saker ska bli bättre, att jag gör saker med kärlek och välvilja.

– Att lyssna på min inre balans, att stanna upp och fokusera på min andning har gjort att jag hinner mer och att jag rätt saker vid rätt tidpunkt. Jag har blivit mer effektiv och framför allt en tryggare person och ledare.

Svenska schacklandslaget HRV Träning under OS

HRV Träning - Skilltwins

Syftet med denna form av träning är att utveckla din förmåga att hantera stress. Vi rekommenderar starkt HRV träning - för ditt mentala fokus.

Våra uppdrag

Nyhetsbrev

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste inom HRV Träning.

Kontakt

+46(0)21-12 05 73

info@hrvtraning.se

Om du vill kan vi ta kontakt med dig. Skriv in ditt telefonnummer eller mail nedan så hör vi av oss så fort vi kan.